The desert Collection

Made with a whole lotta love

Dé allround preset voor iedere fotograaf. Creëer consistentie en versnel je workflow met onze eerste desktop preset.

 50+ keer verkocht

Tijdloos

1 kleur + zw preset

Deze preset heb ik zorgvuldig gecreëerd door jarenlange ervaring in lightroom én in het werkveld. Het is een perfecte basispreset die in alle licht en omgevingsomstandigheden goed werkt. De enige aanpassingen per foto die ik persoonlijk doe zijn witbalans, helderheid en contrast. De zwartwit preset geeft een tijdloze vibe zonder harde contrasten en schaduwen.

Presets (voorinstellingen) zijn filters die worden toegepast met Adobe Lightroom. Een bewerkingstool die beschikbaar is voor desktop en mobiel.
Het gebruik van onze presets versnelt je bewerkingsproces én kan zorgen voor een snellere workflow. Je foto’s zullen er meer samenhangend uitzien. Ze zijn nuttig voor professionele fotografen, maar ook voor andere creatievelingen die graag foto’s maken en meer efficiëntie willen in hun edit proces!

desktop preset

after

before

after

before

after

before

after

before

after

before

after

before

The desert collection

Wil je de preset eerst even laten testen op je foto’s voor je aankoopt? Mail dan enkele raw bestanden naar mij toe!

Annelies Boeykens

Ik moet toegeven, ik ben altijd super kritisch wanneer het om presets gaat. Vaak ziet een preset er geweldig uit, maar na aankoop blijkt dat hij toch niet op je foto's past zoals je had gehoopt. Met de presets van Elien was dit totaal niet het geval, het resultaat is prachtig. De kleurenpreset bevat zachte, natuurlijke tinten die je foto meteen een heel warme uitstraling geven. Een groot pluspunt is dat ook de huidtinten mooi natuurlijk blijven.  Ook de zwartwit-preset is ge-wel-dig: een mooi contrast tussen de donkere en witte tinten, huidtinten die heel subtiel verzacht worden en gewoon een heel mooi, clean eindresultaat.  De presets zijn eigenlijk zo goed als integraal te gebruiken op alle soorten foto's, zowel foto's die in een binnen- als buitenomgeving gemaakt zijn. Zelfs zaken zoals belichting en witbalans heb ik maar miniem moeten aanpassen om de preset tot z'n recht te laten komen. 

Kortom: twee prachtige, en onmisbare, presets waarmee je je foto's écht een niveau hoger kan tillen.

By Dita Fotografie

Hey Elien,

Wat een prachtige preset! Ik heb wel al meerdere presets gekocht online dus ik was echt benieuwd naar die van u. Ik moet zeggen, deze vervulde meteen mijn verwachtingen. De info brochure die ik erbij kreeg is ook super duidelijk, zelfs voor mensen die nog niet zo bekend zijn met het gebruik van lightroom. Hier en daar wat aanpassen en het resultaat is echt af! Ik heb ervaring met online presets kopen en vaak is de teleurstelling groot wanneer het effect helemaal anders oogt dan gedacht. Ik heb helaas te vaak geld gegeven aan presets waar ik nooit het resultaat uithaalde die ik wenste. Maar deze is eerlijk waar echt goed! Ik wou dat ik deze had bij mijn eerste stappen in lightroom. Ik heb zo vaak gezocht naar dergelijke presets en deze is echt 1 die ik zou aanraden. Ik vond hem bij de eerste indruk, zelfs zonder aanpassingen, al aardig mooi. De Zwart-Wit preset is ook top om te gebruiken! Meer dan tevreden hier!

Beyoutiful_fotografie


De preset is in één woord ‘wauw’. Uren heb ik gewerkt aan men eigen preset, maar Elien maakte echt een prachtige preset!

De preset straalt een warmte en zachtheid uit waar ik enorm fan van ben! Met een paar kleine aanpassingen of zelfs geen heb je een prachtige foto. Hou je van warmte en zachtheid, echt een topper & aanrader! 😘

7 tips om newborns te fotograferen! Ontvang de freebie nu gratis.

Freebie

Ontvang je

Wat moet je nog weten?

De desktop preset werkt enkel op de computer versie van lightroom, dus niet op smartphone.

De preset is een basis. Dit wil zeggen dat je hieruit je eigen stijl kan ontwikkelen. Je kan de preset ook zo gebruiken, met minimale aanpassingen aan witbalans, belichting en contrast!

Ik help je graag verder indien iets niet lukt. Geef een seintje naar info@elienvandenbrande.com!

De preset geeft een warme, tijdloze vibe weer met creamy huidtinten. Hij presteert zowel prachtig op binnen als buitenfoto's, en in alle lichtomstandigheden.

Desktop Preset Bundle

Desktop + smartphone versie 'the desert collection'

Desktop preset

Desktop preset 'the desert collection + basiscursus fotografie

Stappenplan voor installatie

Basiscursus fotografie

Directe download

Smartphone versie

Desktop versie

Stappenplan voor installatie

Directe download

SALE
SALE
SALE

Wil je meer informatie over mijn studio verhuur? Mijn prachtige daglichtstudio van 130 vierkante meter ligt in Sint-Antonius Zoersel en wordt verhuurd aan andere creatievelingen.

Studio rental!

Algemene Voorwaarden

Privacy

Bekijk de hashtag #LOTTALOVEPRESETS om te zien wat anderen creëren met deze presets.

Bekijk wat andere creëren

instagram

@lottalovepresets