In deze unieke cursus leer je alles wat je moet weten om veilig & voorbereid te starten met het fotograferen van pasgeborenen. We focussen in deze cursus op lifestyle en naturel newbornfotografie mét een boho vibe. De cursus start in november. Elke week, gedurende 8 weken komt er een nieuwe videomodule online. Te volgen op je eigen tempo! De inschrijvingen voor de eerste editie zijn gesloten. Zet je nu op de wachtlijst voor de tweede editie in april 2022! 

Inschrijvingen gesloten

welkom bij de online newbornfotografie cursus! 

Hoe hou je de baby rustig? Hoe herken je stress signalen, honger, troost zoeken, pijn of onbehagen? 

o3

Hoe communiceer je met ouders? Ze zijn net mama en/of papa geworden, de eerste weken zijn zwaar. Mama moet vaak nog revalideren van de bevalling en ook papa heeft al enkele zware dagen achter de rug! 

o2

Pasgeborenen zijn nog heel fragiel. Misschien vind je het nog moeilijk de baby's te poseren, vast te houden, in te bakeren of durf je dit nog niet? 

o1

Uitdagingen in newbornfotografie

moeiljk

Waarschijnlijk vind je dit  

jessica V.D.B.

Ik volgde je E-book newbornfotografie in 2020 en heb hier al zoveel uit geleerd. Ik twijfelde geen second om me ook hiervoor in te schrijven!

De baby op een juiste en mooie manier te poseren bij de ouders en/of broertjes en zusjes, zonder dat de veiligheid van de baby in het gedrang komt. 

o3

Het juiste materiaal aan te kopen & je camera op een juiste manier te kunnen gebruiken. Zo start je volledig voorbereid aan een newbornsessie. 

o2

Je vertrouwt te laten voelen met newbornfotografie & de veiligheid van de pasgeborene! 

o1

Ik wil je helpen om

paniek

Geen

Expoerience

The newborn

ik stel je voor

7 tips om newborns te fotograferen! Ontvang de freebie nu gratis.

Freebie

Ontvang je

Heb je je altijd al afgevraagd wat je nodig hebt om een newbornshoot te kunnen doen? Welke voorbereiding is belangrijk om een newbornshoot vlot te laten verlopen? Welke temperatuur moet de ruimte zijn? Welke materialen zijn een must have? Ik vertel jullie hier alles over in module 1 van de cursus. 

Voorbereiding & materiaal

module 01

Welke workflow is ideaal voor een newbornshoot. Wat is een back-up workflow? Dit alles leer je in module 2!

Workflow

module 02

Hoe herken je stress signalen bij een pasgeborene? Hoe herken je een hongerige baby? Wat helpt er tegen krampjes? 

Sommige poses zijn niet zonder risico. .

Je eigen gezondheid draagt ook bij tot de veiligheid van de newbornsessie. Ik vertel je hier alles over in de module veiligheid 

Veiligheid

module 03

Er zijn verschillende manieren om babytjes in te bakeren. In deze module gaan we daar dieper op in!

Inbakeren

module 04

Hoe poseer je een newborn? Hoe kijk je naar het licht in de ruimte? Hoe kan je 5 verschillende foto's maken met 1 pose? Hoeveel poses zijn aan te raden tijdens een newbornshoot? Hoe wissel je poses het beste af? Dat leer je in de module over poseren en licht! 

Poseren en licht

module 05

Familiefoto's zijn bij een naturel newbornshoot een must. Hoe leer je originele foto's te maken zonder mama/papa te veel te belasten? Hoe help je ouders de juiste pose aan te nemen? Dat vertel ik jullie allemaal in deze module! 

Familiefoto's

module 06

1 van de belangrijkste modules van de cursus. Wat doe je als het misloopt? In deze module komt een professional jullie alles vertellen over reanimatie bij pasgeborenen.  

Newborn Reanimatie

module 07

Wat doe je als je pasgeborene een medische aandoening heeft? Hoe bewaar je hier de veiligheid en welke medische condities zijn er? In deze module staat er een interview op de planning met een professional!

Werken met baby's met medische condities

module 08

Module 'Editen' met mijn lottalovepresets 

bonus 03

Q&A met doula Linde over marketing, mindset & meer

bonus o2

Q&A met ouders van pasgeborenen

bonus o1

bonuses

Je kent de risico's en kan werken met newborns met medische condities. Wanneer er iets ernstig misloopt, weet je hoe je eerste hulp kan toedienen. 

o3

Je kan de baby veilig poseren op zichzelf, bij ouders en/of broers en zussen. Je weet hoe je een newborn goed met inbakeren en je kent de voordelen. Je straalt zelfvertrouwen uit!

o2

Je leert alles over voorbereiding, veiligheid en je bezit het juiste materiaal. Je herkent stress-signalen bij newborns en kan hier adequaat op reageren. 

o1

RESULTATEN

newbornfotograaf

wordt een 

Live-call op het einde van het traject ( Q&A)

3 bonusmodules

8 videomodules

E-book met informatie

€895,-excl btw

Live-call op het einde van het traject (Q&A)

3 bonus modules

8 videomodules 

E-book met informatie

€559,- excl btw

1-op-1 coaching van 2 uur in de studio of via zoom!

Huur newborn oefenpop 'billie' voor één week

Schrijf je in op de wachtlijst voor editie 2! Die start in april 2022!

Newbornshoots zijn ontzettend waardevol. Waardevol omdat je kleintje in het begin elke dag veranderd. Ja, echt elke dag. Zeven jaar geleden startte ik met newbornfotografie, ondertussen is er veel veranderd en heb ik mijn eigen stijl gevonden. Het lijkt me leuk mijn stijl van newbornfotografie ook aan anderen te leren en de toekomst van naturel newbornfotografie te verzekeren! 

Liefde voor familie en het vastleggen van jullie mooiste momenten. momenten die voorbij zijn voor je het beseft. 

Elien

Hey daar! Ik ben

Vandaag is het tijd om in jezelf te investeren, en in je toekomst!

Deels. Heel veel dingen uit het E-book komen terug maar nu uitgebreider. Ook krijg je nu veel meer. Je kan achter de schermen meevolgen bij newbornshoots en ook écht met je eigen ogen meevolgen en zien hoe ik alles aanpak. De video's zullen worden gemaakt door 'Yuniverse' en zullen dus van prachtige kwaliteit zijn. 

IS HET E-BOOK HETZELFDE ALS VORIG JAAR?

04

8 weken lang krijg je elke week een videomodule toegestuurd via het online leerplatform 'teachable'. Je kan deze video's levenslang terugbekijken. Na afloop ga ik nog live voor jullie via zoom, om al jullie vragen te beantwoorden! 

HOELANG DUURT DE CURSUS?

03

Neen! De cursus is specifiek gemaakt voor beginners of voor iedereen die graag meer wil weten over het fotograferen van pasgeboren babytjes. 

MOET IK ERVARING HEBBEN IN NEWBORNFOTOGRAFIE?

02

Ja! De videomodules en e-book blijven levenslang beschikbaar voor je. Je kan deze dus op je eigen tempo bekijken. De cursus start ergens in november. 

KAN JE DE CURSUS OP JE EIGEN TEMPO VOLGEN? 

01

Frequently   Asked   Questions

Algemene Voorwaarden

Privacy

Bekijk de hashtag #LOTTALOVEPRESETS om te zien wat anderen creëren met deze presets.

Bekijk wat andere creëren

instagram

@lottalovepresets