Zet je op de wachtlijst

Vanaf maart 2022 begeleid ik opnieuw max 8 coachees in hun traject als zelfstandig fotografe. De plaatsen zijn dus erg beperkt. Zo kan ik iedereen een top ervaring geven! 

1:1 fotografie coaching

Coaching

Website Assets-Arch Outline

ONTDEK Het COACHINGtraject

It's time to invest in yourself!

Je voelt dat je iemand nodig hebt die je van A tot Z ondersteunt in je businessverhaal.

Je wilt weg van de 9 to 5 mentaliteit maar durft de stap nog niet te zetten.

Je fotografie business staat op een laag pitje, je vindt geen nieuwe klanten.

Herken jij het volgende?

Rinse P.

Dankzij jou heb ik de stap gezet om te starten als fotografe. Ik heb zoveel geleerd van jou dus ik kan het echt aan iedereen aanraden die nog zou twijfelen om dit traject met jou aan te gaan!

HOE IK JOU KAN HELPEN

Toen ik 14 jaar was, kocht ik mijn eerste camera. Ondertussen ben ik 26 en reeds 5 jaar zelfstandig fotografe, waarvan 2 in hoofdberoep. In 2021 opende ik mijn daglichtstudio in Zoersel, sindsdien verhuur ik deze studio ook aan mede creatievelingen én geef ik coachings op maat.

In mijn coachings sta jij centraal. De trajecten zijn dus echt op maat gemaakt en we gaan individueel aan de slag! Ik kijk er al naar uit!

Fotograaf, coach, adventurous soul & dog mom.

Hi, ik ben Elien!

Zet je op de wachtlijst

De info en ondersteuning in die je krijgt in dit traject, is uniek. Wat ik op 10 jaar zelf heb moeten leren, vertel ik je nu op 3 maanden tijd. In mijn coachings sta jij centraal. De trajecten zijn dus echt op maat gemaakt en we gaan individueel aan de slag!

1:1 fotografie coaching

Ik stel je voor...

Tijdens het coachingtraject kijken we niet alleen naar jouw fotografie, maar ook:

Mindset

Branding

Authenticiteit

Waarde geven aan je dienst

Marketing

Workflow optimaliseren

Strategie

Advertenties & nog veel meer!

investing in yourself = investing in your future

Een business leiden is meer dan fotograferen alleen.

"Telkens stond je klaar.
Ik stond er nooit alleen voor"

Toen je over je projecten vertelde, merkte ik al snel je jeugdig enthousiasme, en ook tijdens de coachingsessies samen kwam dit aan bod. Naast dat enthousiasme waardeer ik enorm je gedrevenheid en flexibiliteit. En dat laatste was vaak nodig, want we stelde samen doelen en je liet me springen in het ondiepe. En of ik het spannend vond? Zijt ma zeker!

Last minute even afspreken om nog wat tips te geven? Of om model te zijn? De dag zelf nog een belletje? Je deed het allemaal. Bedankt Elien, voor wie je bent en voor het fijne coachingtraject! Ik mis je nu al.

"Dankzij jou heb ik mijn motivatie en goesting teruggevonden om 100% voor mijn bedrijf te gaan"

Ik volgde in 2021 een coachingstraject bij Elien en ik kan iedereen aanraden om hetzelfde te doen! Het traject wordt volledig samengesteld op jouw maat zodat je echt geholpen wordt op de vlakken waar je zelf moeilijkheden mee hebt.

Naast een topcoach is Elien ook gewoon een topmadam die je inspireert en blijft motiveren, ook na het traject. Elien, ik kan je alleen maar bedanken voor de leerrijke maanden, de ondersteuning en de inspirerende gesprekken.

SUCCESS STORIES

Samen bouwen we aan de business van je dromen. Let's do this!

Zet je op de wachtlijst