Vanaf juni 2024 begeleid ik opnieuw 3 fotografen als mentor. Ik merk meer en meer dat er tijdens businesscoachings vooral gefocust wordt op fotografie als verdienmodel. Zoveel mogelijk geld verdienen op korte tijd, een 'bosslady' zijn.  En wees gerust, I've been there. Ik liep mezelf de voorbije tien jaar al meermaals voorbij, gefocust op maanden van 10k, 20k. Fotograferen werd bandwerk. En ik werd er niet gelukkiger van. Sterker nog: ik had geen inspiratie meer. Bezocht elk week meerdere keren dezelfde locatie. Mijn motivatie daalde meermaals tot een dieptepunt. Tot ik alles omgooide. Mijn aanbod beperkte, minder shoots deed, niet meer werkte in het weekend en uiteraard ook minder verdiende. Ik fotografeer op dit moment alleen nog wat ik leuk vind, en maak van elke shoot een uniek concept, volledig in mijn eigen stijl.

De focus zal tijdens deze mentorsessies dan ook liggen op het terugvinden van inspiratie, een visie opbouwen, jezelf onderscheiden . Terug naar de essentie: creatief openbloeien en als pluspunt er ook nog geld mee verdienen. 

1:1 fotografie coaching

Coaching

Website Assets-Arch Outline

ONTDEK Het COACHINGtraject

It's time to invest in yourself!

Je denkt dat je weinig opties hebt in een land als België om spectaculaire foto's te maken. Dus je gaat elke keer naar dezelfde locaties. Fotografie werd bandwerk. 

Je hebt het gevoel dat je elke week hetzelfde doet. Je hebt last van een bore-out. Je bent al die heides nu al wel beu gezien. 

Je bent al een tijdje fotograaf, maar zit in een sleur. Je hebt nog weinig inspiratie.

Herken jij je in volgende?

je kijkt op naar buitenlandse fotografen en houdt van een tijdloze, zachte, film look fotografiestijl. 

"Elien weet perfect waar ze mee bezig is en heeft zeker de juiste mindset om die ook te kunnen overbrengen."

Mijn coachingtraject bij Elien zit erop, en vol zelfvertrouwen & kennis kan ik nu verder mijn droom voortzetten.  Waar ik heel onzeker was over prijzen en keuzes naar de toekomst toe, sta ik er nu volledig achter en ga ik ervoor gaan met een goed gevoel.

Elien heeft me niet alleen gecoacht op vlak van prijzen, cursus, info, maar ook op zelfvertrouwen & dat ging zo vlot dat het echt aangenaam was. Haar eigen positieve vibe brengt ze heel snel over! Als jullie nog twijfelen, gewoon doen! Je gaat er geen spijt van hebben!

Stefanie dewel

SUCCESS STORIES

Toen ik 14 jaar was, kocht ik mijn eerste camera. Ondertussen ben ik 28 en reeds 10 jaar zelfstandig fotografe. In 2021 opende ik mijn daglichtstudio in Zoersel, sindsdien verhuur ik deze studio ook aan mede creatievelingen én geef ik mentorsessies op maat. Ik veranderde mijn mindset volledig, van moneydriven fotograaf naar een meer creatieve approach. Minder bandwerk, meer doen waar ik gelukkig van word. 

Want ik werd niet gelukkig van elke week 4x op de kesselse heide te fotografen, dezelfde locaties, dezelfde poses, dezelfde edit. 

Ik werd niet gelukkig van elke maand te streven naar die 10k of 20k op mijn rekening.

Ik werd niet gelukkig van tien shoots per week te doen, die aanvoelden als bandwerk.

Ik werd niet gelukkig van die dertien in een dozijn fotograaf te zijn. 

Dus ik besliste in 2023 mijn werking en stijl volledig om te gooien. Minder shoots te doen en vooral: elke shoot als een uniek creatief werk te behandelen. Zo kwam ik op de meest idyllische locaties, werk ik mezelf niet dood, verdween mijn stress als sneeuw voor de zon én ben ik echt aan het leven! Mijn mentorsessies zullen ook op deze mindset gebaseerd zijn! Fotograaf, coach, adventurous soul & dog mom.

Hi, ik ben Elien!

1:1 mentor sessies

1:1 mentor sessie (FULL DAY)

Tijdens deze unieke full-day mentorsessie dompel ik je een hele dag onder in een bad van inspiratie. Ik maak je warm om uit je comfort zone te komen, tijdens het fotograferen maar ook tijdens het editen van je beelden. We maken dromerige beelden die creativiteit uitstralen. Ik geef je een kijkje in mijn hoofd tijdens shoots.  Hiernaast mag je me ook alles vragen over mijn werking en help ik je ook mindset/business gewijs verder. 

Inbegrepen (full day van 6 à 8 uur):

+ 2 shoots (concept shoots volledig uitgewerkt > gezin, koppel of motherhood) 
+ Ted talk van 1 à 2 uur, brainstormen en inspiratie geven
+ Samen editen
+ Lunch of avondeten
+ 30minuten portretshoot van jezelf
+ Website + Instagram review
+ Constructieve feedback 

€1250,-excl btw


Ik wil!

1:1 mentor sessie (HALF DAY)

Tijdens deze half-day mentorsessie dompel ik je een hele dag onder in een bad van inspiratie. Ik maak je warm om uit je comfort zone te komen, tijdens het fotograferen maar ook tijdens het editen van je beelden. We maken dromerige beelden die creativiteit uitstralen. Ik geef je een kijkje in mijn hoofd tijdens shoots.  Hiernaast mag je me ook alles vragen over mijn werking en help ik je ook mindset/business gewijs verder. 

Inbegrepen (half day van 4 uur):

+ 1 concept shoot (gezin, koppel, motherhood)
+ Ted talk + samen editen 
+ Lunch of avondeten
+ 30 minuten portretshoot van jezelf
+ Website + Instagram review
+ Constructieve feedback

€795,-excl btw


Ik wil! 

Website Assets-Arch Outline
Website Assets-Arch Outline

Ja, je kan in één, twee of drie delen betalen!

Kan ik in delen betalen? 

Wanneer je fan bent van klassiekere en geposeerde fotografie, ga je niet veel aan de mentorsessie hebben. Tijdens de mentorsessie focus ik op creatieve en out-of-the-box beelden en een tijdloze, zachte en film stijl edit. Het is dus aan te raden dat je verder wil gaan in mijn stijl van fotografie.

Ik hou van klassieke beelden, volg ik de mentorsessie? 

Ik organiseer twee concept shoots. Locaties zijn in overeenstemming. Bij verdere shootlocaties  (meer dan 15km van zandhoven) reken ik nog een kilometer vergoeding aan als we met mijn auto rijden. 

Op welke locaties gaan de shoots door?

Neen, deze mentorsessie is geen beginnerscusus. Als je wil starten met fotografie raad ik je mijn basiscursus aan!

Kan ik meedoen als ik nog niet kan fotograferen?

Frequently asked questions

Je vult eerst een vragenlijst in. Zo kan ik zien of deze coaching iets voor jou is. Als ik merk dat deze coaching voor jou een meerwaarde kan zijn, contacteer ik je om een datum in te plannen. 

Kan ik meteen meedoen?

"Telkens stond je klaar.
Ik stond er nooit alleen voor"

Toen je over je projecten vertelde, merkte ik al snel je jeugdig enthousiasme, en ook tijdens de coachingsessies samen kwam dit aan bod. Naast dat enthousiasme waardeer ik enorm je gedrevenheid en flexibiliteit. En dat laatste was vaak nodig, want we stelde samen doelen en je liet me springen in het ondiepe. En of ik het spannend vond? Zijt ma zeker!

Last minute even afspreken om nog wat tips te geven? Of om model te zijn? De dag zelf nog een belletje? Je deed het allemaal. Bedankt Elien, voor wie je bent en voor het fijne coachingtraject! Ik mis je nu al.

"Dankzij jou heb ik mijn motivatie en goesting teruggevonden om 100% voor mijn bedrijf te gaan"

Ik volgde in 2021 een coachingstraject bij Elien en ik kan iedereen aanraden om hetzelfde te doen! Het traject wordt volledig samengesteld op jouw maat zodat je echt geholpen wordt op de vlakken waar je zelf moeilijkheden mee hebt.

Naast een topcoach is Elien ook gewoon een topmadam die je inspireert en blijft motiveren, ook na het traject. Elien, ik kan je alleen maar bedanken voor de leerrijke maanden, de ondersteuning en de inspirerende gesprekken.

SUCCESS STORIES