Hi, I'm Elien

i'm a dog loving, spontanious photographer based in belgium, antwerp

Sinds 2021 bied ik coachings aan voor fotografen. Samen bekijken we wat er beter kan om jouw business naar een hoger niveau te brengen. Met deze mentorsessies wil ik jou creativiteit opnieuw doen bloeien. 

Je kan bij mij terecht voor vragen over het volledige fotografietraject; van idee tot uitwerking van een shoot. je krijgt feedback op je werk en je workflow. Je mag me alles vragen, ik ben een open boek. 

Maar hiernaast brainstormen we ook samen om te ontdekken wat jou écht gelukkig maakt. Welke beelden je graag wil maken en wie je ideale klant is. De sessies zijn gevuld met nieuwe ideeën en nuttige handvaten. Ik pas me aan aan jouw noden! 


mentoring & courses

Online mentorship

90 minuten durende coaching, die doorgaat via zoom of teams. Tijdens deze sessie mag je me alles vragen, ik ben een open boek!

€450 excl btw

Time to learn

BOOK NOW

in person 

Tijdens deze coaching gaan we ook samen op pad. Dit pakket is de beste optie om je business te doen groeien! 

€1250 excl btw

BOOK NOW

OCHTEND: 3 uur coaching + q&A

Kennismakingscall

We starten met een kennismakingscall waarbij we elkaar leren kennen. Ook plannen we samen onze coachingdag & shoot in.

SHOOT

 Ik voorzie een coaching van 3 uur (incl lunch). Je mag me vragen stellen over; Workflow, instellingen, Lightroom, programma's, communicatie, e-mailmarketing, websites, portfolio,...

Ik organiseer een shoot naar keuze (family/couple/motherhood/editorial). Dit kan zowel meteen na de coaching in de studio plaatsvinden, of op locatie in de avond. Ik regel; modellen, settings, concept, visagie/haar.

01

In person coaching: timeline

Hoe verloopt de in-person coaching? Dat lees je hier! 

02

03

BOOK NOW

Ik volgde in 2021 een coachingstraject bij Elien en ik kan iedereen aanraden om hetzelfde te doen! Het traject wordt volledig samengesteld op jouw maat zodat je echt geholpen wordt op de vlakken waar je zelf moeilijkheden mee hebt.

Naast een topcoach is Elien ook gewoon een topmadam die je inspireert en blijft motiveren, ook na het traject. Elien, ik kan je alleen maar bedanken voor de leerrijke maanden, de ondersteuning en de inspirerende gesprekken.

Simple stories photography

"Dankzij jou heb ik mijn motivatie en goesting teruggevonden om 100% voor mijn bedrijf te gaan"

Momentsbymanon

Toen je over je projecten vertelde, merkte ik al snel je jeugdig enthousiasme, en ook tijdens de coachingsessies samen kwam dit aan bod. Naast dat enthousiasme waardeer ik enorm je gedrevenheid en flexibiliteit. En dat laatste was vaak nodig, want we stelde samen doelen en je liet me springen in het ondiepe. En of ik het spannend vond? Zijt ma zeker!

Last minute even afspreken om nog wat tips te geven? Of om model te zijn? De dag zelf nog een belletje? Je deed het allemaal. Bedankt Elien, voor wie je bent en voor het fijne coachingtraject! Ik mis je nu al.

Telkens stond je klaar, ik stond er nooit alleen voor!

Mijn coachingtraject bij Elien zit erop, en vol zelfvertrouwen & kennis kan ik nu verder mijn droom voortzetten. Waar ik heel onzeker was over prijzen en keuzes naar de toekomst toe, sta ik er nu volledig achter en ga ik ervoor gaan met een goed gevoel.

Elien heeft me niet alleen gecoacht op vlak van prijzen, cursus, info, maar ook op zelfvertrouwen & dat ging zo vlot dat het echt aangenaam was. Haar eigen positieve vibe brengt ze heel snel over! Als jullie nog twijfelen, gewoon doen! Je gaat er geen spijt van hebben!

Collected photography

"Elien weet perfect waar ze mee bezig is en heeft zeker de juiste mindset om die ook te kunnen overbrengen."

SUCcESS stories

CHOOSE your EXPERIENCE

Cursussen & presets

Zet jij graag de eerste stappen in de fotografie? Weet je niet welke camera of lens je moet kopen? Wil je manueel leren fotograferen? Wil je je kennis overbrengen in de praktijk en feedback krijgen?

Bekijk dan snel het e-book basisfotografie!

Basiscursus fotografie

E-book

Meer info

Wil jij graag starten met newbornfotografie maar weet je niet waar te beginnen? Kijk jij graag mee achter de schermen bij newbornshoots? Leer je graag op je eigen tempo?

Dan is deze online cursus iets voor jou!

The Newborn Experience

online Cursus

Meer info

Meer info

Ben jij professioneel fotograaf of hobbyist? Creëer consistentie en versnel je workflow met mijn desktop presets! Deze preset collecties heb ik zorgvuldig gecreëerd door jarenlange ervaring in Lightroom én in het werkveld. Ik gebruik ze bovendien ook zelf voor mijn edits!

Benieuwd? De Studio Elien Signature Presets ontdek je hier!

Desktop presets voor fotografen

Studio elien signature presets

Meer info

Rinse

Ik ben enorm blij dat ik deze stap heb durven nemen en dankzij jou heb ik de stap gezet om te starten als fotografe!

SHOP de signature presets

Ben jij professioneel fotograaf of hobbyist? Creëer consistentie en versnel je workflow met mijn desktop presets! Deze preset collecties heb ik zorgvuldig gecreëerd door jarenlange ervaring in Lightroom én in het werkveld. Ik gebruik ze bovendien ook zelf voor mijn edits!

Benieuwd? De Studio Elien Signature Presets ontdek je hier!

Desktop presets voor fotografen

Studio elien signature presets