Signature presets

E-book 'ai'

Presets voor iedere fotograaf. Creëer consistentie en versnel je workflow met onze desktop presets!

Ben jij professioneel fotograaf of hobbyist? Creëer consistentie en versnel je workflow met mijn desktop presets! Deze preset collecties heb ik zorgvuldig gecreëerd door jarenlange ervaring in Lightroom én in het werkveld. Ik gebruik ze bovendien ook zelf voor mijn edits!

Desktop presets voor fotografen


ONTDEK MEER

De Dune preset collectie is de nieuwste preset in het rijtje. Deze preset is sober, tijdloos, true to color & zacht. Ideaal voor iedereen die van tijdloze, cinematic beelden houdt, zonder overbewerking. Ik bewerk al mijn werk met deze presets.

Inclusief 9 Lightroom desktop presets. 7 kleurenpresets en 2 zwartwit.

The Dune collection

nieuw!

ONTDEK MEER

De Retro Exclusive preset collectie is een preset collectie die je terug naar vroeger meeneemt en geeft je retro edits met veel blauwe en groene ondertonen maar nog steeds een mooie huidtint. 

Inclusief 5 Lightroom desktop presets & een editing video!

The retro exclusive collection

ONTDEK MEER

De Ocean preset collectie is mijn OG preset die ik gebruikte voor al mijn werk. Denk aan diepe en rijke tonen met veel contrast, en zachte goudbruine huidtinten. 

Inclusief 5 Lightroom desktop presets, 4 Lightroom brushes & een editing video!

The OCEAN collection

ONTDEK MEER

The Desert Collection is specifiek gecreëerd voor fotografen die houden van sfeervolle warme beelden met zachte skintones. Deze preset is specifiek voor desktop. Ook benieuwd naar de reviews en before/afters? Lees snel verder!

Inclusief 1 kleur en 1 zwart-wit desktop preset voor Lighroom!

The Desert collection

De presets zijn eigenlijk zo goed als integraal te gebruiken op alle soorten foto's. Zelfs zaken zoals belichting en witbalans heb ik maar miniem moeten aanpassen om de preset tot z'n recht te laten komen. 

annelies B.

Prachtige en onmisbare, presets waarmee je je foto's echt naar een niveau hoger kan tillen!

Love notes

Before & after

NICE WORDS

Na afrekenen kan je onderaan de afrekenpagina je presets downloaden!

Let op! Je kunt jouw aankoop (digitale download) niet retourneren nadat je deze hebt aangekocht.

Wanneer ontvang ik de presets?

De presets zijn specifiek gecreëerd voor Adobe Lightroom. Er is een gratis smartphone versie van Lightroom en een betalende voor desktop. Op de shop staan zowel smartphone presets als een desktop preset pakket! Bij elke aankoop zit een installatiegids inbegrepen.

Welk programma heb ik nodig?

Een preset (voorinstelling) is eigenlijk een filter over je foto, maar dan professioneler! Het is een verzameling van verschillende bewerkingen zoals belichting, kleurbewerking, contrast,... die je met 1 klik kan toevoegen aan je foto. Super gemakkelijk!

Wat zijn presets?

Frequently asked questions