VOLGENDE

vorige

ETHEREAL VI

ETHEREAL I
ETHEREAL II
ETHEREAL III
ETHEREAL IV
ETHEREAL V

Inclusief:

De ethereal preset collectie is mijn nieuwste fotopreset én daarnaast de preset die ik gebruik voor al mijn werk in 2024. Wat betekent ethereal? Hemels, bovenaards, iets zo licht en mooi dat het bovenaards is. Dit past perfect bij de preset collectie.: zachte nostalgische edits, pops of color, een dromerig & een tijdloos effect. 

Voor iedereen die weg wil van veel contrast, harde schaduwen en oranje gesatureerde foto's. Less is more. De collectie is zo gemaakt, dat deze op zowel binnenfoto's, studiobeelden, zonsondergang en full-sun beelden een prachtig resultaat geeft. 

In deze collectie zitten dertien presets waarvan 10 kleurenpresets & 3 zwartwit. 

ETHEREAL VII

ETHEREAL VIII

ETHEREAL IX

ETHEREAL X

DELETE GRAIN

3x ETHEREAL B&W

ETHEREAl COLLECTION (foto)

Ethereal collection

>

Studio elien signature presets

DUNE IV (warm)

DUNE V 

DUNE VI

DUNE IV (warm)

DUNE V 

DUNE VI

DUNE IV (warm)

DUNE V 

DUNE VI

DUNE IV (warm)

DUNE V 

DUNE VI

KOOP NU

€189 incl. BTW

Deze desktop presets werken enkel op de computer versie van Lightroom. Alle verkopen zijn finaal en niet retourneerbaar.

ethereal collection (FOTO)

KOOP NU

€99 incl. BTW

De aankoop van de videopreset is inclusief een kort E-book en uitgebreide instructievideo met uitleg over het gebruik van de juiste video-instellingen en hoe je video's in lightroom importeert, bewerkt en exporteert.

De preset is een basis. Dit wil zeggen dat je hieruit nog aanpassingen kan maken aan belichting, contrast, witbalans, enzovoort. 

De videopresets werken via lightroom desktop en zijn gelijkend aan de ethereal fotopresets! Ze bestaan uit 6 kleurpreses en één zwartwit preset. 

ETHEREAL VIDEO COLLECTION

nieuw!

Deze desktop presets werken enkel op de computer versie van Lightroom. Alle verkopen zijn finaal en niet retourneerbaar.

newborn experience

Before & after

Janne


Wauw wauw wauw! Dankjewel om de preset te testen op mijn beelden. Ik ben obsessed met het resultaat. Mijn favoriete preset tot nu toe!

KOOP NU

€189 incl. BTW

Ik help je graag verder indien iets niet lukt. Geef een seintje naar info@elienvandenbrande.com!

De preset is een basis. Dit wil zeggen dat je hieruit je eigen stijl kan ontwikkelen. Je kan de preset ook zo gebruiken, met minimale aanpassingen aan witbalans, belichting en contrast!

De desktop preset werkt enkel op de computer versie van Lightroom, dus niet op smartphone.

Wat moet je nog weten over de fotopresets?