Met fotografie wil ik jouw verhaal vertellen. Een verhaal dat meer is dan alleen maar in de camera glimlachen.

Ik wil je een all-inclusive ervaring geven. Van styling tot locatie, een leuke en intieme shoot-ervaring voor mensen die houden van out-of-the-box, niet te geposeerde, avontuurlijke, actieve foto's met een vleugje artistieke vrijheid. Last but not least: een tijdloos resultaat waar je volledig achter staat, waarin je jezelf herkent en jarenlang plezier aan beleeft! 

Vanaf 2024 ga ik mij vooral richten op conceptshoots. Shoots met een verhaal, styling, een unieke locatie. Vind je dit leuk? Scroll dan verder!

Your experience matters 

I do things differently

Wanneer de foto's klaar zijn, vindt je ze in een online galerij waar je je foto's kan bekijken en je fotocollectie kan aankopen naargelang je budget. Fotocollecties starten aan €295,-incl btw. 

03

Online gallery

Tijd om te shooten! Een shoot duurt ongeveer een uur, maar kan ook langer of korter duren. Dit is afhankelijk van het verloop van de shoot. Ik kijk niet naar de tijd, maar stop als ik genoeg beelden heb om je een fantastische galerij te geven!

02

Time to shoot!

Als je een shoot wil boeken betaal je een shootfee van €250 voor een gewone shoot van één uur of €350 voor een newbornshoot van 2 à 3 uur. Dit is een voorschotbedrag op de shoot waar geen foto’s bij inbegrepen zijn. Achteraf kies je pas je fotocollectie naargelang je budget.

01

Betaling shootfee

How i work

concept shoots

Dit pakket is ideaal voor iedereen die fan is van een out-of-the-box shootervaring en conceptshoots. Shoots die vaak bij dit pakket geboekt worden zijn; Familie-, motherhood-, koppel- en portretshoots. 

FAMILY, LOVE
& portraits

+ 1 uur shooten op locatie
+ Client closet beschikbaar
+ Brainstorm sessie
+ inspiratiegids


includes

+ Online galerij (1 jaar lang )
+ Mogelijkheid tot shoot in het buitenland
+ Slideshow in online galerij

contact

THIS IS THE MOST POPULAR PACKAGE I OFFER

shootfee: €250 incl 21% btw*


* nog geen fotos inbegrepen
 in de shootfee

Unique concept

Badshoots zijn een uniek concept waarbij ik zorg voor een prachtige setting met bloemen en kaarsen rond een groot bad. Deze shoots zijn te boeken met kinderen t/m 2 jaar. De beelden die je ontvangt zijn intiem en artistiek met een vintage vibe.

shootfee: €250,-incl btw*

Bathtub stories

+ 1 uur shoot
+ Client closet beschikbaar (op vraag)
= Unieke setting rond het bad

includes

a unique moment to cherish the love between mommy & baby

+ Online galerij voor één jaar
+ Aftermovie van +- 2 minuten

Contact


* nog geen fotos inbegrepen
 in de shootfee

For the little ones

Dit pakket is ideaal voor newbornshoots. Deze vinden plaats binnen de 14 dagen na de geboorte. Ik focus op familiegerichte, tijdloze newbornfotografie. Ik vind het leuk om het hele gezin erbij te betrekken. Sessies aan huis kunnen ook geboekt worden. Als je dit wenst mag je me steeds mailen voor meer info! 

shootfee: €350 incl 21% btw*

NEW LIFE

+ 2-3 uur shoot
+ Client closet opties
+ verwarmde studio


includes

We welcome our little ones into this world

+ Online galerij voor 1 jaar 
+ Warme en koude dranken 

Contact


* nog geen foto's inbegrepen
 in de shootfee

Sluit mijn stijl volledig aan bij het verhaal van jouw business? Geweldig! Tijdens een online call brainstormen we samen over een concept en brengen we alle ideeën tot leven.

 Ik reis het hele jaar door de wereld rond en maak vaak foto's van producten in het buitenland. Wil je dat ik jouw producten meeneem voor fotoshoots in het buitenland? Let's do it!

Ik zorg voor styling en modellen en maak content (foto, drone, video) van je product(en) op een idyllische locatie in het buitenland.

Business & editorial

+ 1, 2 of 4 uur shoot
+ Optie voor: Make-up + hair
+ Client closet
+ Content shoot in het buitenland mogelijk (drone, video, photo)

includes

+ Online galerij
+ Print release
+ Organisatie shoot + modellen
+ Behind the scenes foto's

Vanaf €450

contact

DOWNLOAD


Brochure

DOWNLOAD THE INFO GUIDE

Heb je interesse in een shoot? Download dan de informatiebrochure en ontdek alles over mijn aanbod & prijzen.

Download de brochure hier!

Super super super happy that we had our maternity shoot done by Elien. We have never been more comfortable leaving our comfort zone. The photos are really beautiful! We will recommend her to everyone.

Anke W.

We have never been more comfortable leaving our comfort zone.

Inge B.

Voor ons was het de eerste keer dat we een fotoshoot deden. Het is een bijzonder leuke ervaring geworden! Onze twee kinderen waren meteen ontdooid door je speelse, lieve aanpak. De foto's zijn één voor één prachtig. Mijn man heeft me deze fotoshoot cadeau gedaan. Ik hoop dat hij dit nog eens doet 😉! Heel veel dank, Elien. Jij doet fantastisch werk!

Onze kinderen waren meteen ontdooid door je speelse, lieve aanpak!

Het was voor ons onmogelijk om een selectie te maken, we namen ze allemaal!

Elien is the bomb 💣 ze is niet alleen goed in haar vak maar ook super lief! Wij deden nu voor de derde keer een shoot bij haar en staan opnieuw versteld! Stuk voor stuk prachtige foto’s van ons gezinnetje, het was voor ons dan ook onmogelijk een selectie te maken, we namen ze allemaal! 🥰 Elke cent dubbel en dik waard ❤️


Thamara S.

Love notes

Studio rental 

Wil je meer informatie over mijn studioverhuur? Mijn prachtige daglichtstudio van 130 vierkante meter bevindt zich in Sint-Antonius Zoersel en is beschikbaar voor verhuur!

Studio elien

THE STUDIO