Can't wait to meet you

Deze levengenieter is ondertussen al 27 jaar, waarvan méér dan 10 jaar fotograaf. Een liefde voor het onwetende, nieuwsgierig naar nieuwe plaatsen, mensen en ervaringen. Ik krijg er niet genoeg van; elke dag bezig zijn met wat ik het liefste doe. Tijdloze beelden maken, reizen, tot het uiterste gaan, diepe gesprekken voeren & veel italiaans eten. Ik heb nood aan prikkels, veel prikkels. Nieuwe dingen, geuren, geluiden. Ze noemen me ook wel eens een high sensation seeker. Hoogsensitief & nood aan uitdaging. Maar ook een levensgenieter & altijd op zoek naar geluk.

Mijn leven samengevat; altijd één voet op het gaspedaal, en soms ook tegelijkertijd op de rem ;) !STORY TELLING is what i do best

A story about me

Mijn grootste passie is fotografie, storytelling. Ik hou van authentieke beelden en intieme momenten. Ik heb ook een sterke nood om anderen te helpen groeien!

Dus ben ik sinds 2021 ook mentor voor fotografen én verkoop ik presets voor je smartphone of desktop! Als je ook een creatieveling bent en wat begeleiding nodig hebt, nieuwe inzichten of een extra duwtje, sta ik voor je klaar.

In de toekomst wil ik me meer en meer gaan focussen shoots in het buitenland. So hit me up if you"re interested!

I'M ElIEN

one awesome dog

20+ coachees

800+ happy clients

I'M OBSESSED WITH:


My dogs, Flor & Racer

MY FAVORITE PERSON IS:My boyfriend, Niels

I STARTED THIS BUSINESS:
When I was 17

MY PERFECT HOBBY:

Everything sporty

What I am currently into

I COULDN'T LIVE WITHOUT:


Italian food & travelling

BEST VACATION SPOT:


Southern Africa

MOST IMPORTANT LESSON:Live for the small moments

FAVORITE ICE CREAM:
Straciatella

Shana V.L.

Wauw wauw wauw, ik opende net vol spanning mijn mail en ben van mijn sokken geblazen! Ze zijn fantastisch mooi, echt prachtig. Wauw! Elien is een echte aanrader!