Can't wait to meet you

Hi! Mijn naam is Elien, een 28-jarige levensgenieter. Ik ben al ruim 10 jaar professioneel fotograaf. Ik heb een voorliefde voor het onbekende, altijd nieuwsgierig naar nieuwe plekken, mensen en ervaringen.

Ik kan er geen genoeg van krijgen elke dag bezig te zijn met dingen die me energie geven. Tijdloze beelden creëren, de wereld rondreizen, diepgaande gesprekken voeren en veel Italiaans eten.

Ze noemen mij wel eens een high sensationseeker. Ik heb altijd behoefte aan prikkels en uitdagingen. Maar mijn echte doel in het leven is te ontsnappen aan de hustle cultuur en materialistische levensstijl waarin we leven. Altijd meer willen, succesvoller worden, meer geld verdienen,... Dit is niets meer voor mij; Ik wil leven met intentie. Meer rust voelen, zowel mentaal als fysiek.

Mijn leven samengevat: altijd één voet op het gaspedaal, en soms ook tegelijkertijd op de rem ;) ! Oh, en ik ben ook een boot aan het bouwen. Op een dag verkopen we alles wat we hebben en gaan we fulltime reizen!


STORY TELLING is what i do best

A story about me

Mijn grootste passie is fotografie en storytelling. Ik hou van authentieke beelden en documentaire stijl. Alsof een foto uit een (oude) film geknipt is, dat heb ik het liefst!  

Sinds 2021 ben ik ook mentor voor fotografen en verkoop ik presets voor je smartphone of desktop! Ben jij ook een creatief persoon en heb je behoefte aan begeleiding, nieuwe inzichten of een extra zetje, dan sta ik voor je klaar!

In de toekomst wil ik mij steeds meer gaan richten op shoots in het buitenland. Dus ook hiervoor kan je bij mij terecht;

I'M ElIEN

Two awesome dogs

20+ coachees

800+ happy clients

I'M OBSESSED WITH:


My dogs, Flor & Racer

MY FAVORITE PERSON IS:My boyfriend, Niels

I STARTED THIS BUSINESS:
When I was 17

MY PERFECT HOBBY:

Everything sporty

What I am currently into

I COULDN'T LIVE WITHOUT:


Italian food & travelling

BEST VACATION SPOT:


Southern Africa

MOST IMPORTANT LESSON:Live for the small moments

FAVORITE ICE CREAM:
Straciatella

Shana V.L.


Wauw, wauw, wauw, ik heb net mijn e-mail geopend met veel spanning en ik werd weggeblazen! De foto's zijn zoooo mooi, Wauw! Elien is een echte aanrader!