Mijn prachtige daglichtstudio van 130 vierkante meter ligt in Sint-Antonius Zoersel. Omdat ik zelf niet altijd aanwezig ben verhuur ik de studio voor een dag of dagdelen aan mede creatievelingen. Een samenwerking op lange termijn (vanaf 4d/maand) is ook mogelijk en hierbij voorzie ik een grote korting!

Er zijn diverse mogelijkheden in de studio. In de aankomstruimte staat een grote tafel van 3m20 met 10 stoelen. Hiernaast is er een kleine keuken met ijskast, microgolfoven, koffie en thee, koelkast en allerhande servies. Hier vind je ook een lounge. 

De fotostudio bestaat uit een grote witbeige ruimte met gietvloer. Er zijn drie standaard settings. Verder is er een hoekje met kleding en accessoires die gebruikt mogen worden. Hiernaast is er nog een open ruimte om zelf een setting te creëren. 

Onderstaande brochure telt voor nieuwe boekingen na 1 september 2021. Je kan boeken voor 2,4 of 8 uur. Indien mogelijk, mag je altijd kosteloos wat vroeger komen om dingen klaar te zetten. Of later blijven om op te ruimen en te poetsen. Dit in onderling overleg!

Download brochure

Rental

Studio Elien

Boek hier onder je plekje naar keuze via calendly. Je kan meteen kijken welke data nog beschikbaar zijn. Na boeking krijg je een mailtje met het huurcontract! Pas wanneer het huurcontract is ingevuld staat je boeking vast. Hierna kan je niet meer annuleren!

Boek online

Mijn daglicht studio wordt ook verhuurd!


klik + swipe om meer te bekijken

Ja, dit is toegestaan. Wel moet er één van jullie de verantwoordelijkheid opnemen en het contract invullen en de borg storten.

Mag je met meerdere fotografen boeken?

Handelslei 142 te Zoersel!

Waar is jouw studio gelegen?

Volgende →

Na boeking krijg je enkele dagen op voorhand een deurcode waarmee je de studioruimte kan betreden! 

Hoe geraken we binnen?

De studio is volledig bohemian ingericht. Een mix van bali en ibiza, zowel buiten als binnen. Veel droogbloemen en pampas, cactussen en beigetinten. 

Welke stijl heeft de studio?

Volgende →

Ja! Er zijn verschillende kledingstukken, zowel voor vrouwen als kinderen. Voor kinderen is er erg veel kleding vanaf 0-5 jaar. Boven de 5 jaar zijn er nog enkele jurken voor meisjes tot 12 jaar. Maar dit is beperkter als de baby/peuter/kleuter client closet. 

Is er een client closet?

Volgende →

Koffie, thee en frisdrank zijn inbegrepen voor de huurder zelf. Indien je zowel voor jezelf als voor je klanten drank wil, is er een meerprijs van €35!

Is drinken inbegrepen

Ja, de tuin is beschikbaar voor al jullie creatieve projectjes! 

mag de tuin gebruikt worden?

Je kan de studio boeken door bovenaan deze pagina te boeken via calendly of door me te mailen

Hoe boek ik een de studio? 

Volgende →

Wanneer er iets stuk gaat wordt dit verzekerings-gewijs geregeld! 


Hopelijk tot snel!

Elien Van den Brande 

wat als er iets stuk gaat?

ga terug →

instagram

Algemene Voorwaarden

@elienvandenbrande

BTW: BE0663.548.888 | Handelslei 142, 2980 Zoersel  | info@elienvandenbrande.com