Desert kleur

Desert kleur

Desert zwart-wit

KOOP NU

€89 incl. BTW

Deze desktop presets werken enkel op de computer versie van Lightroom. Alle verkopen zijn finaal en niet retourneerbaar.

DESERT KLEUR
DESERT ZWART-WIT

Inclusief desktop presets:

>

Specifiek gecreëerd voor fotografen die houden van sfeervolle warme beelden met zachte skintones. Met kleine aanpassingen aan je witbalans, helderheid en/of contrast breng je je foto’s naar een hoger niveau, zo makkelijk is het! Ideaal voor foto’s in de studio, buiten doorheen de dag of met zonsondergang. Een preset die consistentie brengt in je werk.

Bij aankoop van deze preset collectie ontvang je ook steeds een stappenplan voor installatie zodat jij meteen aan de slag kan!

The Desert Collection

Studio elien signature presets

The desert collection

Before & after

KOOP NU

€89 incl. BTW

De preset geeft een warme, tijdloze vibe weer met creamy huidtinten. Hij presteert zowel prachtig op binnen als buitenfoto's, en in alle lichtomstandigheden.

Ik help je graag verder indien iets niet lukt. Geef een seintje naar info@elienvandenbrande.com!

De preset is een basis. Dit wil zeggen dat je hieruit je eigen stijl kan ontwikkelen. Je kan de preset ook zo gebruiken, met minimale aanpassingen aan witbalans, belichting en contrast!

De desktop preset werkt enkel op de computer versie van Lightroom, dus niet op smartphone.

Wat moet je nog weten?

Annelies B.

Vaak ziet een preset er geweldig uit, maar na aankoop blijkt dat hij toch niet op je foto's past zoals je had gehoopt. Met de presets van Elien was dit totaal niet het geval, het resultaat is prachtig! De kleurenpreset bevat zachte, natuurlijke tinten die je foto meteen een heel warme uitstraling geven. Een groot pluspunt is dat ook de huidtinten mooi natuurlijk blijven.

desert collection + extra's!

PRESET PACKS

The Desert Collection (mobile + desktop)

DESKTOP PRESET BUNDLE

The Desert Collection + Basiscursus fotografie

Desktop preset + cursus

€149,99 incl. BTW

€99 incl. BTW

Ontdek de andere desktop presets

Studio Elien signature presets

€129 incl. BTW

The Retro Exclusive Collection

€159 incl. BTW

The Ocean Collection