In deze unieke cursus leer je alles wat je moet weten om veilig & voorbereid te starten met het fotograferen van pasgeborenen. We focussen in deze cursus op lifestyle en naturel newbornfotografie mét een boho vibe.

De cursus bestaat uit een E-book en videocursus, te volgen op je eigen tempo!

Cursus

The
newborn
experience

KOOp meteen

In deze cursus neem ik je mee doorheen het volledige proces van een newbornshoot. Van voorbereidingen en materiaal tot post productie. Talrijke interessante topics zijn in videomodules & een E-book gegoten. 

In deze cursus leer je dingen waarvan je niet eens wist ze te moeten leren. Newbornfotografie is dan ook één van de moeilijkste takken in de fotografie, maar hiernaast ook één van de mooiste! 

you're here to learn

So let's start

the newborn
experience

De cursus bestaat uit meer dan 40 video's en een E-book van 100 pagina's!

What's
 included

+ Voorbereiding & materiaal
+ Workflow
+ Veiligheid
+ Inbakeren

Modules

+ Poseren & licht
+ Gezinsfoto's 
+ Newborn reanimatie
+ Medische condities bij newborns

Koop nu

Q&A met bevallingsfotograaf Cindy Willems (@birth_day_
geboortefotografie)

02

Module 'Editen' met mijn Signature presets

03

Q&A met kinesist gespecialiseerd in baby massage

01

Je krijgt ook toegang tot deze bonussen:

Dat is nog niet alles!

vanessa C.

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en ze is werkelijk zo'n warme vrouw. Ze weet waarover ze spreekt en waarmee ze bezig is. Ze is echt de kers op de taart wat betreft fotografie, workshops, opleidingen,.. Daarnaast geeft ze je de ruimte om je eigen ding te doen zodat je toch kan groeien op jouw manier. Een echte aanrader!

Iedereen zou een Elien in zijn/haar leven moeten hebben!

Dankzij de cursus voel ik mijzelf veel zekerder op het gebied van newborn fotografie en ben ik klaar om de newborn shoots naar een hoger niveau te tillen. Dankjewel Elien voor deze prachtige cursus! 

Laura V.B.

De combinatie van het e-book samen met de filmpjes is ideaal, De gehele cursus bevat veel nuttige tips en informatie. Kortom, een aanrader als je jouw newbornfoto's naar een hoger en professioneler niveau wil tillen!

Brenda B.

Het is heel mooi hoe Elien's stijl als fotograaf ook terug komt in de cursus, de branding klopt en is visueel top!

Love notes

koop nu!

Wat doe je als je pasgeborene een medische aandoening heeft? Hoe bewaar je hier de veiligheid en welke medische condities zijn er? In deze module staat er een interview op de planning met een professional!

8. Werken met baby's met medische condities

1 van de belangrijkste modules van de cursus. Wat doe je als het misloopt? In deze module komt een professional jullie alles vertellen over reanimatie bij pasgeborenen.  

7. Newborn reanimatie

Website Assets-Arch Outline

Familiefoto's zijn bij een naturel newbornshoot een must. Hoe leer je originele foto's te maken zonder mama/papa te veel te belasten? Hoe help je ouders de juiste pose aan te nemen? Dat vertel ik jullie allemaal in deze module! 

6. Familiefoto's

Hoe poseer je een newborn? Hoe kijk je naar het licht in de ruimte? Hoe kan je 5 verschillende foto's maken met 1 pose? Hoeveel poses zijn aan te raden tijdens een newbornshoot? Hoe wissel je poses het beste af? Dat leer je in de module over poseren en licht! 

5. Poseren en licht

Er zijn verschillende manieren om babytjes in te bakeren. In deze module gaan we daar dieper op in!

4. Inbakeren

Hoe herken je stress signalen bij een pasgeborene? Hoe herken je een hongerige baby? Wat helpt er tegen krampjes? Sommige poses zijn niet zonder risico. Je eigen gezondheid draagt ook bij tot de veiligheid van de newbornsessie. Ik vertel je hier alles over in de module veiligheid.

3. Veiligheid

Welke workflow is ideaal voor een newbornshoot. Wat is een back-up workflow? Dit alles leer je in module 2!

2. Workflow

Heb je je altijd al afgevraagd wat je nodig hebt om een newbornshoot te kunnen doen? Welke voorbereiding is belangrijk om een newbornshoot vlot te laten verlopen? Welke temperatuur moet de ruimte zijn? Welke materialen zijn een must have? Ik vertel jullie hier alles over in module 1 van de cursus. 

1. Voorbereiding & materiaal 

Dit leer je tijdens
The Newborn Experience:

Modules

Ben jij klaar om newborn fotograaf te worden?

Koop nu!

€399,- excl btw

+ E-book met informatie (100 pagina's)

The Newborn Experience: 

Ben jij klaar om newborn fotograaf te worden?

+ 13 videomodules


+ 3 bonusmodules

Deels. Heel veel dingen uit het E-book komen terug maar nu uitgebreider. Ook krijg je nu veel meer. Je kan achter de schermen meevolgen bij newbornshoots en ook écht met je eigen ogen meevolgen en zien hoe ik alles aanpak. De video's zijn gemaakt door 'Yuniverse' en zijn van prachtige kwaliteit. 

Is het E-book hetzelfde als 2020?

Je kan de cursus zo snel of zo traag uitkijken dan je zelf wil. Na aankoop zijn alle video's beschikbaar. Je kan ze bekijken op je eigen tempo!

Hoelang duurt de cursus?

Neen! De cursus is specifiek gemaakt voor beginners of voor iedereen die graag meer wil weten over het fotograferen van pasgeboren babytjes. 

Moet ik ervaring hebben in newbornfotografie?

Ja! De videomodules en E-book blijven 3 jaar beschikbaar voor je. Je kan deze dus op je eigen tempo bekijken. 

Kan je de cursus op je eigen tempo volgen?

Frequently asked questions

Koop nu!

€399,- excl btw

+ E-book met informatie (100 pagina's)

The Newborn Experience: 

Ben jij klaar om newborn fotograaf te worden?

+ 13 videomodules


+ 3 bonusmodules